Nominera till förbundsstyrelse och andra uppdrag!

Nominera dig eller någon du känner till förbundsstyrelsen!

Under 2023 har det hänt mycket inom Transammans! Vi har vuxit och kommer att slå medlemsrekord i år igen, vi har mer verksamhet än tidigare och vi har synts i media mer än någonsin. Samtidigt finns det mycket kvar att göra och för att fortsätta vara en aktuell förening med blicken framåt söker valberedningen engagerade transpersoner och närstående i alla åldrar från alla delar av landet som vill vara med och bidra till att utveckla Transammans och allt viktigt arbete vi gör. 

Är det viktigt för dig att transpersoner får bättre livsvillkor? Kan du tänka dig att lägga några timmar på att göra skillnad på riktigt? Då ska du nominera dig själv eller någon annan till olika uppdrag i Transammans!

Som en del av förbundsstyrelsen är du Transammans ansikte utåt och företräder organisationen i olika sammanhang som till exempel på Pridefestivaler, i panelsamtal och i möten med myndigheter och politiker.

Så om du tror att du eller någon annan kan bidra till någon av förtroendeuppdragen, tveka inte att skicka in en nominering här: 

https://forms.gle/2q8A5ARq2HvjrRfZ7

Nomineringsstopp är 11:e februari 2024.

/Valberedningen