Edward är socionom och genusvetare med vidareutbildning kring suicidprevention och psykisk hälsa. Han har arbetat med transfrågor sedan 2008, bland annat på RFSL och RFSL Ungdom.

Något han är särskilt stolt över är att ha varit projektledare och kurator för Transformering.se; RFSL Ungdom och RFSL:s hemsida med information om trans samt en uppskattad info- och stödmejl för transpersoner och närstående.

De senaste 6 åren har Edward arbetat på RFSL som sakkunnig i transfrågor och med att utveckla RFSL:s arbete kring suicidprevention och psykisk hälsa. Han har även varit fritidsledare på hbtqi-mötesplatsen Egalia, kurator på ungdomsmottagning samt projektledare för det suicidpreventiva arbetet i Uppsala kommun. Edward är dessutom författare och skribent, ofta med fokus på transfrågor. 

Amalia har arbetat som kommunikatör för olika föreningar, inom kommunen och  politiskt. Anställningarna har bland annat inneburit huvudansvar för större evenemang som EU-val och förra årets WorldPride i Malmö. Amalia var även en av kommunikatörerna kopplade till ”Malmö International Forum – Remember-ReAct”.

Amalia har länge varit aktiv i rörelser inom civilsamhället med fokus på hbtqia+ frågor, antirasism och feminism.

 

Om du söker någon att prata med finns förslag här: Hitta stöd.

Tack till