Alla våra utbildningar går att få digitalt och utgår från aktuell forskning. Utbildningarna går att förlänga om ni vill fördjupa er ytterligare med falldiskussioner och övningar.

Våra utbildningar utgår från era behov. Om ni inte hittar var ni söker nedan, kontakta oss och beskriv era behov så återkommer vi med förslag.

Ni kan även anlita oss för olika typer av konsultuppdrag som faktagranskning eller genomläsning av textmaterial.   

Grundutbildning

Vår grundutbildning är en föreläsning som ger deltagarna kunskap om aktuella begrepp kring trans och kön. Vi berör även transpersoners hälsa och livsvillkor samt närståendes roll. Avslutningsvis ger utbildningen er konkreta verktyg för ett bra bemötande och att skapa tryggare sammanhang. Deltagarna ges möjlighet att ställa frågor och vi varierar upplägget efter behov och nivå.

Utbildningen hålls digitalt och är 1 timme lång.

Vård

Utbildningen vänder sig till verksamheter som jobbar inom vård och omsorg. Den första delen innehåller grundläggande kunskaper, medan den andra är utformad specifikt för verksamheter som exempelvis äldreomsorg, LSS eller primärvården. 

Utbildningen hålls digitalt och är 2 timmar lång. Vill ni fördjupa er ytterligare kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter. 

Skola

Utbildningen vänder sig till alla som är verksamma inom skolans värld som exempelvis rektorer, elevhälsoteam eller administrationen. Den första delen innehåller grundläggande kunskaper, medan den andra är utformad för skolan och utgår från Lpfö18, Lgr22 och GY11.

Utbildningen hålls digitalt och är 2 timmar lång. Vill ni fördjupa er ytterligare kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter. 

Konsultuppdrag

Funderar ni på om er kommunikation kan bli mer inkluderande, undrar hur ni ska nå fler transpersoner eller har ett material som behöver faktagranskas eller revideras för att säkerställa att det har ett aktuellt transperspektiv? Vi hjälper gärna till! Transammans erbjuder möjligheten att bistå er med vår spetskompetens i transfrågor både när det gäller tonalitet och fakta. Vare sig det handlar om könsbekräftande vård, ordlistor eller lagar och rättigheter har vi den sakkunskap ni söker.

Intresseanmälan

Vill din verksamhet veta mer om våra utbildningar och få ett prisförslag? Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss.