Transammans är transpersoners och närståendes förening! Vi har olika verksamheter över hela Sverige som du är välkommen att besöka. 

Vi på Transammans vill att du ska känna att vi är din förening! Det är för våra medlemmar vi finns till. Din röst är viktig för vårt arbete och det är du som är med och påverkar vilka frågor vi ska arbeta med. Som medlem kan du engagera dig lokalt men också nationellt. Hos oss hittar du event för både transpersoner och närstående i alla åldrar!

pexels-cottonbro-3693076 1

Hitta stöd

Ibland kan livet kännas tungt, men det finns hjälp att få för att må bättre. Du har rätt att må bra! Här hittar du kontaktuppgifter till organisationer och jourer som kan lyssna och stötta.

Ring alltid 112 eller kontakta en akutmottagning om du känner att du är på väg att skada dig själv. Detsamma gäller om du känner stark oro för en närståendes liv.

Se var du kan få hjälp
image 18

Vi finns över hela landet hitta din lokalförening

Vill du också vara dig själv tillsammans med oss? Vi finns från Malmö till Kiruna där vi arrangerar lokala aktiviteter och event. Ta reda på vilken lokalförening som finns närmast dig.

Se alla lokalföreningar
pexels-anete-lusina-5721324 1

Nationella aktiviteter

Vi arrangerar olika event som vänder sig till transpersoner och närstående i alla åldrar. En del arrangemang är återkommande medan andra sker vid enstaka tillfällen. Du som är medlem i Transammans får mejlutskick om våra nationella event och när något är på gång.

pexels-juan-pablo-serrano-arenas-951290

Digitala träffar för närstående

Är du närstående till en transperson eller någon som funderar över sin könsidentitet? En gång i månaden kan du träffa andra och samtala om det som är viktigt för dig.

Information om digitala träffar
unsplash_i9Q9bc-WgfE

Transkollo

Varje år arrangerar vi det populära Transkollot tillsammans med RFSL Ungdom. Vill du veta mer om Transkollot?

Mer info om transkollo
val uttalande 2

Medlemsföreläsningar

Under november-december 2022 håller vi i digitala föreläsningar för våra medlemmar. 

Läs mer här!

Lokala aktiviteter

Våra lokalföreningar bjuder in till aktiviteter året runt. Är du också nyfiken på vilken nästa aktivitet nära dig är? Som medlem får du mejlutskick om kommande aktiviteter, men redan nu kan du logga in för att se dem.

aug
Infinity på Spelens Hus i Norrköping

Augusti | Transammans Öst

sept
Barnträffar i Stockholm

September | Transammans Öst

okt
Transbrunch i Stockholm

Oktober | Transammans Öst

Logga in för att se alla lokala aktiviteter
image 19

Vad tycker du? Vi vill ha DIN åsikt!

Vi vill veta hur vi kan bli bättre! Din åsikt som medlem och givare är viktig för oss och vill veta vad du tycker är de viktigaste frågorna. Är det transvården? Är det behovet av fler mötesplatser? Är det åldrandet? Skriv till oss!
info@transammans.se