Transammans är transpersoners och närståendes förening! Vi har olika verksamheter över hela Sverige som du är välkommen att besöka. 

Vi på Transammans vill att du ska känna att vi är din förening! Det är för våra medlemmar vi finns till. Din röst är viktig för vårt arbete och det är du som är med och påverkar vilka frågor vi ska arbeta med. Som medlem kan du engagera dig lokalt men också nationellt. Hos oss hittar du event för både transpersoner och närstående i alla åldrar!

unsplash_i9Q9bc-WgfE

Projektet Transliv

Projektets syfte är att äldre transpersoner (65+) ska känna ökad trygghet i vård- och omsorgssituationer och få ett respektfullt bemötande. Projektet beräknas starta vid årsskiftet 2023/2024

Läs mer om Transliv
unsplash_i9Q9bc-WgfE (1)

Projektet Starka tillsammans

Projektet gör sådant som är viktigt för att fler unga transpersoner ska må bra, till exempel en handbok om hur närstående kan stötta, lyfta fram förebilder i sociala medier eller utbilda aktiva i Transammans om psykisk hälsa

Läs mer om Starka tillsammans
pexels-anete-lusina-5721324 1

Nationella aktiviteter

Vi arrangerar olika event som vänder sig till transpersoner och närstående i alla åldrar. En del arrangemang är återkommande medan andra sker vid enstaka tillfällen. Du som är medlem i Transammans får mejlutskick om våra nationella event och när något är på gång.

pexels-juan-pablo-serrano-arenas-951290

Digitala träffar för närstående

Är du närstående till en transperson eller någon som funderar över sin könsidentitet? En gång i månaden kan du träffa andra och samtala om det som är viktigt för dig.

Information om digitala träffar
unsplash_i9Q9bc-WgfE

Transkollo

Varje år arrangerar vi det populära Transkollot tillsammans med RFSL Ungdom. Vill du veta mer om Transkollot?

Mer info om transkollo
val uttalande 2

Medlemsföreläsningar

Under november-december 2022 håller vi i digitala föreläsningar för våra medlemmar. 

Läs mer här!

Lokala aktiviteter

Våra lokalföreningar bjuder in till aktiviteter året runt. Är du också nyfiken på vilken nästa aktivitet nära dig är? Som medlem får du mejlutskick om kommande aktiviteter, men redan nu kan du logga in för att se dem.

sept
Barnträffar i Stockholm

September | Transammans Öst

okt
Bokcirkel för närstående av Transammans Öst och ABF

Oktober | Transammans Öst

dec
Ungdomsträff i Borlänge

December | Transammans Mitt

Logga in för att se alla lokala aktiviteter
image 19

Vad tycker du? Vi vill ha DIN åsikt!

Vi vill veta hur vi kan bli bättre! Din åsikt som medlem och givare är viktig för oss och vill veta vad du tycker är de viktigaste frågorna. Är det transvården? Är det behovet av fler mötesplatser? Är det åldrandet? Skriv till oss!
info@transammans.se