Vare sig det du har att prata om känns stort eller smått finns det många olika verksamheter att vända sig till. Här hittar du några av alla alternativ som finns, inklusive Transammans egen samtalsmottagning. 

Ring alltid 112 eller kontakta en akutmottagning om du känner att du är på väg att skada dig själv. Detsamma gäller om du känner stark oro för en närståendes liv

pexels-rosemary-ketchum-2306813 1 (1)

Transammans samtalsmottagning

Träffa en kurator hos Transammans genom videosamtal eller chatt! Vi riktar oss till transpersoner, personer med transerfarenhet och personer som har funderingar kring sin könsidentitet upp till 26 år. Samtalen är gratis och du kan vara anonym.

Läs mer om mottagningen eller boka tid
pexels-cottonbro-3693076 1

Stöd hos andra

Här hittar du några av alla de organisationer, jourer och verksamheter som kan lyssna och stötta, till exempel om du känner dig orolig eller mår dåligt. Det kan också handla om att du vill prata med någon om din könsidentitet eller om livet i stort.

Läs mer om Stöd hos andra
image 33

Rättigheter vid hot och hat

Har du varit med om hot eller hat riktat till dig som transperson? Här kan du få information om vilka rättigheter du har och vart du kan vända dig.

Läs mer om Rättigheter vid hot och hat
image 19

Vad tycker du? Vi vill ha DIN åsikt!

Vi vill veta hur vi kan bli bättre! Din åsikt som medlem och givare är viktig för oss och vill veta vad du tycker är de viktigaste frågorna. Är det transvården? Är det behovet av fler mötesplatser? Är det åldrandet? Skriv till oss!
info@transammans.se